Wedstrijdprogramma

Klik hier voor een mooi programma voor het komende weekeinde, met onder meer:

• Meisjes C gaat de Oostzaanse eer hoog houden in Dordrecht bij de halve finales van de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen. Veel succes!
  • Om 14:00 uur speelt Dames 1 in de Beverwijkse badkuip De Walvis tegen VV Jonas, de nummer 10 van de 3e divisie A.
  • Vanaf 15:45 gaan we weer los in de eigen Sporthal Oostzaan met de prangende vraag: Gaat Heren 4 (nummer laatst) punten pakken tegen Voluit (nummer voorlaatst)?
  • Vanuit Limburg komt Peelpush Heren 1 naar Oostzaan voor de Topdivisie-wedstrijd om 18:00 uur. Peelpush mag zich sinds vorige week de nummer twee noemen na twee solide 3-1 overwinningen op rij. Het belooft een boeiend spektakel te worden.
  • Om 20:00 uur wordt er een heuse derby gespeeld: Compaen DS3 vs Zaanstad DS4. Qua stand ontlopen ze elkaar niet veel (10 om 8) dus ook hier kan het een spannende pot worden.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.