Word lid

Help mee, word lid van de club van 100

• Steun Compaen met € 100 per jaar
  • Uw naam op het ‘club van 100’ bord in Sporthal Oostzaan
  • Wekelijks de nieuwsbrief met wedstrijdverslagen en foto’s
  • Meehelpen bouwen aan een bloeiende jeugdafdeling
  • Volleybal op topniveau, gewoon in Oostzaan!

Waarom een club van 100?    –   Compaen is een goed gewortelde vereniging die inzet op het behoud van volleybal op landelijk niveau en het verder ontwikkelen van onze prachtige jeugdafdeling. Die ambities kunnen alleen worden gerealiseerd als er voldoende financiële middelen beschikbaar zijn. Met onze huidige trouwe sponsors en de inzet van vele vrijwilligers zijn we goed op weg, maar het is nog niet voldoende. Tegen die achtergrond wil Compaen met een club van 100 — mensen die de vereniging met een jaarlijkse bijdrage van € 100 ondersteunen — proberen om de positieve “vibe” rondom het volleybal in Oostzaan verder uit te bouwen.

Heren 1 en Dames 1  –  Ons eerste herenteam speelt sinds seizoen 2014/2015 TopDivisie, het op één na hoogste niveau in Nederland. Ze horen bij de beste 20 teams van Nederland! De inschrijving op dit niveau is mede mogelijk gemaakt door de leden van de Club van 100.
Dames 1 is een team met Oostzaanse talenten in de Derde Divisie. Onder leiding van toptrainers en echte Compaeners Ralf Muijs en Veikko Hansen ontstaan geweldige mogelijkheden voor talentvolle meiden uit de jeugd om door te stromen naar volleybal op landelijk niveau.

Jeugd  –  De jeugdafdeling van Compaen is de grootste in de regio. De inzet van vele ouders en vrijwilligers zorgt ervoor dat we steeds meer voor de jeugd kunnen doen. Zo wordt er jaarlijks een jeugdvolleybalkamp georganiseerd onder begeleiding van trainers en spelers van Heren 1 en Dames 1. De belangstelling is enorm!

Lid worden? –   Schrijf je in via het formulier onder de rode ‘Word lid’ button

Samen sterk voor volleybal in Oostzaan!