Website en sociale media

Website:  De VV-Compaen website heeft tot doel om haar leden, toekomstige leden en geïnteresseerden te informeren in de breedste zin. Voor het plaatsen of laten wijzigen van informatie benader je het secretariaat: secretariaat@vv-compaen.nl.

Facebook:  VV Compaen heeft een Facebook groeps account voor leden en direct betrokkenen van de vereniging. Lid worden van de groep verloopt op de facebookpagina via de beheerder (zie Facebook).

Twitter:  Compaen heeft een twitteraccount. Interacties en vermeldingen kunnen plaatsvinden via @VVCOMPAEN

Gedragscode Sociale Media: Compaen vindt de rol van sociale media belangrijk. In de gedragscode is vastgelegd wat je van elkaar mag verwachten op de social media pagina’s.